Ejendomsmægler løn – hvad får en ejendomsmægler i løn?

Der har stort set altid gået rygter om at ejendomsmæglere får meget i løn – men får ejendomsmæglere egentligt meget i løn? Det vil du får svar på, lige om lidt!

En ejendomsmægler kommer ikke nemt til sine penge. En ejendomsmægler arbejder i langt de fleste tilfælde meget mere end en gennemsnitsdansker, og derfor ”fortjener” de sådan set også en bedre løn, end en gennemsnitsdansker. En ejendomsmægler sidder bare heller ikke og kigger ud i luften, når de ikke har noget at lave – en ejendomsmægler har altid noget at lave.

Hvis en ejendomsmægler ikke har noget at lave, så opsøger de bare arbejde – ringer til folk, banker på døre, prøver at stjæle andre mæglers kunder – osv. Der skal nemlig altid sælges huse – så der er altid mulighed for at skaffe nye kunder.

En succesfuld Ejendomsmægler kan nemt tjene 50-60.000,- om måneden, mens en gennemsnits ejendomsmægler tjener 5-7.000,- mere end en gennemsnitsdansker – altså over 30.000,- om måneden. Så vi kan hurtigt konkludere at en ejendomsmægler tjener ”okay” i løn.

Bestem selv din løn

Det lyder som et mærkeligt salgstrick – men det er det ikke. Som du nok har bemærket så er det altid de ejendomsmæglere der arbejder mest, som får mest i løn – altså fordi at de sælger flest boliger. Så hvis du drømmer om at blive en succesfuld ejendomsmægler – så tag springer.. men..

Hvis du regner med at blive den næste Jan Fog ejendomsmægler, så tro om. Hvis du alligevel tror på at blive så stor som ham, så skal du have en ting i hovedet – det tager tid. Jan Fog kommer ikke let til sine penge – han arbejder 18 timer i døgnet. Der er jo en grund til at han ikke har kone og børn, men kun en hund – han arbejder, på livet løs.

Læs også: Ejendomsmægler salær

Leave a Comment